Home > Warcraft 3 > Warcraft 3 - Weird Problem

Warcraft 3 - Weird Problem

Thank you for helping us maintain CNET's great community. Next: Cats 4.4, maybe they'll solve the problem but I fear not. Clockwork View Public Profile Find More Posts by Clockwork Clockwork's System Specs CPUCore 2 Duo E7500 GraphicsATI Radeon HD 4890 Memory2GB DDR800 Hard-DrivesWD 120GB SATA Power SupplyCorsair TX650W Operating SystemWindows 7 Really hard to beat destroyer. navigate here

Pr()ZaC View Public Profile Find More Posts by Pr()ZaC Pr()ZaC's System Specs Mar 18, 2004, 11:06 AM #3 FrancoisC Radeon R420 Join Date: Jan 2003 Location: Montréal Posts: 255 by R. Adv Reply April 23rd, 2008 #6 Jexel View Profile View Forum Posts Private Message A Carafe of Ubuntu Join Date Jun 2007 Beans 89 DistroUbuntu 9.04 Jaunty Jackalope Re: Warcraft Thank you! http://us.battle.net/en/forum/topic/19741204026

The time now is 03:43 PM. -- Pure Rage -- Midnight Rage -- Dark Rage -- Relic Contact Us - Rage3D - Archive - Privacy Statement - Top Powered by vBulletin lag ??i will try to fix this issue - if i have results i will post it here - i expect everyone with same problem to do like me Flag Permalink If only one Battle.net Realm is inaccessible to you, it may just be a temporary connection problem or a temporary restriction.

Ads by Project Wonderful! DRG. Still no luck. Before I got that video card, I had a Geforce MX 420 (64mb), and it would play FZ beautifully, with no cursor problems whatsoever.Of course that's driving me nuts because the

The visuals of the game itself run beautifully with all the settings turned to full, just the cursor has a problem. David Pogue impersonates Steve Ballmer, does monkey dance routine at Macworld 2010 IBM bringing Lotus to the Mac and iPhone Macworld 2010: Outlook and the Ribbon interface debut in Microsoft Office I have tried the 4.2 and 4.3 Catalysts, and the 4.2 Omega's. It said turning that off would solve the problem.

No change. Help me Please?! 23 2/5/2011 (11:15 pm) by watercome watercome (4 Posts) i have a proplem warcraft was working and now when i opened it it didnt open abd say Help Forums Forums Quick Links Search Forums Recent Posts Shoutbox Shoutbox Quick Links Full View Popup Members Members Quick Links Notable Members Current Visitors Recent Activity Menu The Helper Home Forums I also had that FPS before I had my new system.

FOR THE HORDE! https://forums.techguy.org/threads/warcraft-3-weird-scrolling-problem.380201/ About CNET Privacy Policy Ad Choice Terms of Use Mobile User Agreement Help Center Toggle navigation Skip to content Warcraft 3 on Windows 7: how to fix cinematics and get Battle.net This is with 1.14b latest patch. Privacy Policy Terms of Use

Log in Home Forums Forums Quick Links Search Forums Recent Posts Members Members Quick Links Notable Members Current Visitors Recent Activity Knowledgebase Menu Search Search

I also made sure I was only set up for a single display, but I'm still getting pretty severe mouse lag. http://simplecoverage.org/warcraft-3/warcraft-iii-problem.php Last edited by Jexel; April 25th, 2008 at 08:42 AM. The thing is; everything is fine on menu screen and battle.net......but when I play the game the screen has a dark tint to it and the mouse is invisible. Was it in just in WC or any othr game?

Following that bizzarely it suddenly started working again. Don't remember why. That's it! his comment is here It just makes the game completely unplayable because I can never hover over the units because it jumps to the edge of the screen.

Check out some reviews that use War3. I already traded my former purchase for this one. Last edited by DRG. : Mar 24, 2004 at 10:40 AM.

Flag Permalink This was helpful (0) Collapse - Don't rule it out!

by jinseok Kim / June 5, 2007 8:08 PM PDT In reply to: Warcraft 3: Frozen Throne; Cursor is SLOW Poor human. You're better off asking at Blizzard's forums or searching elsewhere. iLLegaL89, Jul 12, 2005 #3 Timichio Thread Starter Joined: Jan 5, 2003 Messages: 40 Unfortunately no, it happens in both single player mode and multiplayer mode. Is this regular Warcraft or World of Warcraft?

Flag Permalink This was helpful (0) Collapse - Same situation with nVidia GeForce FX 5500 and WC3 by ryanmitton / October 27, 2007 4:53 AM PDT In reply to: Thanks but.. Also at playdeb Got a blog: Will Stay Free Adv Reply April 23rd, 2008 #5 soxs View Profile View Forum Posts Private Message Dark Roasted Ubuntu Join Date Feb 2007 Thanks for the help anywayz. http://simplecoverage.org/warcraft-3/warcraft-3-hosting-problem-not-general-problem.php I have the same problem in The Frozen Throne as in Reign of Chaos.

Are you looking for the solution to your computer problem? I can assure you it is not, just like Reign of Chaos, but tell chilljf that. Show Ignored Content As Seen On Welcome to Tech Support Guy! Find More Posts by DRG.

problem with AMD HDMI... » Site Navigation » Forum> User CP> FAQ> Support.Me> Steam Error 118> 10.0.0.2> Trusteer Endpoint Protection All times are GMT -7. Tango Icons © Tango Desktop Project. DRG.