Home > Weird Problem > Weird Problem With Gigabyte Mobo

Weird Problem With Gigabyte Mobo

ill give it a try, thank you. What's the amperage of each rail? Click here to become a Hardware Analysis registered user. I simply haven't the time to rule this problem out by multiple and blind tries, because this PC is highly needed for urgent and continuous job (it's built with gaming components check over here

by bluedevil › Xigmatek Frontliner by bluedevil › Nixeus Type-R, High Performance Gaming Mouse Pad - TRMP-BK16 by bluedevil › Nixeus REVEL Gaming Mouse - PixArt PMW 3360 Sensor with 8 Weird motherboard problem - does not save FSB If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. I went through the start up a dozen times and finally just gave up settling for using the IDE Gigaraid to stripe the two drives and it works fine, but not For it to feel laggy is completely normal and I've come across that in every Gigabyte UEFI board across both 1155 and 1150 sockets.As for DVD drive booting, you need to http://www.tomshardware.com/forum/301200-31-gigabyte-mobo-weird-problem

For about the same amount of money, honestly I ordered today a dedicated Asus Xonar, that will be shipped to me on next Wednesday. Are you looking for the solution to your computer problem? Short URL to this thread: https://techguy.org/860529 Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Google Your name or email address: Do you already have an account? Neutral and Hot reversed on the receptacle you are using.

Shame on my bad idea and first and last time in all my life with Gigabyte. Can you try it on another machine? It only took about 4 days for this issues to occur.Was playing a game, spamming the 1 key, and all of a sudden i had MAX volume for entire system. This way stability is ensured as the load is equally divided between +12V rails.

Certainly ASRock UEFI BIOSes are quite laggy with a mouse as well.The above principles still apply, they may just be called something different in MSI's BIOS. Think I'll buy a cheap PCIe soundcard and use it instead of this crappy onboard audio.And guess what? Logged " Anyone who goes to a psychiatrist should have his head examined. " Print Pages: [1] 2 All Go Up « previous next » Computer Hope » Hardware http://www.computerhope.com/forum/index.php?topic=91836.0 Please login or register.Did you miss your activation email? 1 Hour 1 Day 1 Week 1 Month Forever Login with username, password and session length Forum only search News: Home

I uninstalled all Creative software, reverted to RC2 and disabled audio enhancements in Windows control panel. They have all kinds of protection circuits and a wide input voltage range. Can you try it on another machine? For the guy that can't install Windows XP fresh, did you press F6 to load your SCSI drivers?

Weird problem with mobo Weird Mobo Problem solved Gigabyte mobo problem Weird Gigabyte P35 BIOS posting problem Weird problem with cpu cooler or mobo Weird mobo problem Potential PSU or MOBO http://www.hardcoreware.net/forum/weird-problem-gigabyte-mobo-need-t31215.html Logged shalldoomTopic StarterRookie Re: Weird problem with Gigabyte Mobo, need some help!! « Reply #10 on: September 13, 2009, 04:32:28 PM » Quote from: Computer_Commando on September 13, 2009, 04:20:06 PMI Happens every time. I heard power good beep only once.

You may be one of the unlucky few that have their whole system connected to a single PSU rail...I can't be sure though... http://simplecoverage.org/weird-problem/weird-problem-with-xp-pro-ed.php Yeah, your old, crappy PSUs +12V rail can take more stress without complaining! Hosted by Positive Internet. Logged Windows10 patio ModeratorSage Maud' DibThanked: 1601 Experience: Beginner OS: Windows 7 Re: Weird problem with Gigabyte Mobo, need some help!! « Reply #12 on: September 13, 2009, 05:30:44 PM »

But to answer your question, no, I did not experience any issues as you described. I have just built a PC with: Gigabyte GA-7N400 Pro2 (nForce2 chipset) motherboard (running at 166 FSB) Athlon XP2800+ CPU Crucial 512 DDR400 PC3200 CL=3 memory (1 stick) Hightech Excalabur Radeon Similar Threads - Gigabyte Z68A power Forum Date Subject: I have a USB problem with a Gigabyte Z68A-D3H-B3 motherboard Back in October Motherboards May 27, 2015 Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 Wont Power on this content Probably another several hours?

Josh Micheal Feb 12, 2004, 01:33am EST Reply - Quote - Report Abuse Private Message - Add to Buddy List Edited: Feb 12, 2004, 01:34am EST >>Re: Weird problem with If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members. And I don't like trashing money, so, Gigabyte, be sure that you'll never - never - see my wallet again.

After reverting to RC1 drivers, I had no problem for two weeks, then yesterday it showed again all of a sudden.

Top Arvald Silver subscriber Gerbil Elite Posts: 634 Joined: Tue Sep 27, 2011 12:14 pm Location: Gerbil-land, Canada Re: Very weird problem with new build Quote #7 Wed Apr 30, What's your thought? At around 5V, they are inaudible, while pushing considerable... Does this board require a IDE hard drive to be installed and wn XP installed to it prior to setting up SATA?

I think you can get away with Fast boot, but Ultra Fast skips the necessary for USB booting most of the time.When you boot, mash F12 during POST and you It works in the shop but not in your house. Full Review SCYTHE D1225C12B7AP-29 GENTLE TYPHOON 120 MM FAN 3000RPM Reviewed by MasakakiKairi The 3000 RPM version of the Nidec Servo GT 12v 0.56A 17-44 dB A Good static pressure http://simplecoverage.org/weird-problem/weird-problem-please-help.php Logged patio ModeratorSage Maud' DibThanked: 1601 Experience: Beginner OS: Windows 7 Re: Weird problem with Gigabyte Mobo, need some help!! « Reply #7 on: September 13, 2009, 03:41:25 PM » QuoteThen

I stuck to Asus/Gigabyte/Asrock these last few years. Weird Symptoms! At the same time, the rest of the +12V rails would have been under no load at all! Similar Threads - Weird problem Gigabyte Weirdest Problem you'll ever see LeeroyJankings, Feb 25, 2017, in forum: Hardware Replies: 3 Views: 144 Oddba11 Feb 25, 2017 Solved Weird Monitor Connection +

Try plugging it directly into the wall receptacle with no surge suppressor.If that's not it, then I'm thinking there could be something wrong with your house power, i.e. Have some Klipsch 2.1's with sub so it sounds pretty sweet.DC42 GIGABYTE G1 Gaming GA-Z170X-Gaming 7 (rev. 1.0) LGA 1151 Intel Z170 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.1 USB 3.0 ATX Intel Tracked it down to a damn fan causing the short. #7 StinkyPinky, Feb 4, 2012 (You must log in or sign up to post here.) Show Ignored Content Your name Click here to join today!

Wind, Sand and Stars. if you cared. 4 minutes ago › [Official] RYZEN 7 1800X | 1700X |1700 Owners Club & 4GHz+ Club 5 minutes ago › 2nd card going to sleep in crossfire? 5 Articles & News Forum Graphics & Displays CPU Components Motherboards Games Storage Overclocking Tutorials All categories Chart For IT Pros Get IT Center Brands Tutorials Other sites Tom's Guide Tom's However it should be around 50 Amperes, in any case we don't need that info atm.

Neutral and Hot reversed on the receptacle you are using. by CornDude › Xigmatek Scylla 240 AIO Liquid Cooling 2X120MM PWM Fans... Results 1 to 3 of 3 Thread: Weird motherboard problem - does not save FSB Thread Tools Show Printable Version Email this Page… Subscribe to this Thread… Search Thread Advanced I have my Gaming 7 for some time already and never experienced distortion you describe and I listen to the music quite a lot.

Full Review Delta PFM1412DE 140x38mm 7.5A 350CFM Reviewed by MasakakiKairi Powerful 7.5A 12V fan Uses 3-phase motor with 9 coils and 12 poles for higher efficiency Back-vaned to produce straight Mosquito555, Sep 13, 2009 #2 shalldoom Thread Starter Joined: Sep 13, 2009 Messages: 4 Mosquito555 said: ↑ Are you sure that the new disk is ok? However, I just can't understand why the PC should be completely stable until I load NIS 2003 or 2004.